Misli

Prioriteti

Stvari često ne idu onako kako smo planirali. Nekada se desi nešto potpuno nepredviđeno, što zahteva hitnu promenu prioriteta.

Na primer, pisanje bloga je bio jedan od mojih prioriteta, ali kada je sajt hakovan i ne radi, logično je promeniti prioritete, srediti sajt i tek onda pisati blog.

Promena prioriteta znači da će nešto drugo morati da bude izbačeno sa liste prioriteta.

Čitanje i pisanje fikcije su pored pisanja bloga bili moja tri prioriteta, ali pošto je dizajn sajta izuzetno mukotrpan posao koji zahteva mnogo vremena, morao sam da pauziram pisanje romana i da smanjim čitanje na neko vremen dok ne regulišem sajt.

Onog momenta kada se urgentnost nekih stvari ukloni, možemo vratiti stare prioritete i detalje dodati kasnije.

Stranice koje govore više o Klubu čitalaca, romanu Krvavo zeleno i postavljanje slika na stare članke bloga mogu da uradim bez neke preterane žurbe.

Isto tako, moj sajt na engleskom je ispao sa liste prioriteta; za njega ću morati da nađem vremena nešto kasnije.

Na ovom blogu svakodnevno pišem o produktivnosti, motivaciji za rad, i ličnom napretku. Ako vas zanimaju takve teme, mogu vam svoje tekstve svakodnevno slati na mejl. Prijavite se na moju mejling listu i na poklon ćete dobiti moj roman Krvavo zeleno, i kratku priču, 43 pored. Samo mi recite na koju mejl adresu da šaljem. Sve je potpuno besplatno.