Pisanje romana – Dan 133.

Izuzetno mi je teško da uhvatim dobar ritam. Moj život je trenutno podložan mnogim promenama koje mogu, a i ne moraju, biti dobar izgovor za nedostatak organizacije vremena, pa samim tim i redovnog pisanja.

Ono što je dobro jeste da i pored većih razmaka između pisanja, nisam izgubio momentum. Još uvek znam o čemu je priča, još uvek znam u kom smeru bi trebalo da ide, a nekada mi se čini da mi pauze zapravo omogućuju da neke stvari vidim jasnije i da se zahvaljujući njima lakše odlučim da izbacim suvišno iz romana.

Fokus u idućem periodu jeste da opet uhvatim dobar ritam, da iz dana u dan pronađem vremena za pisanje, i da pišem i kad mi se ne bude pisalo.

Mogao bih da kukam i da kažem kako bi mi bilo mnogo lakše kada bi mi pisanje bilo primarno zanimanje, i da bih tada znatno lakše našao vremena za tako nešto, ali to su samo glupi izgovori.

Svi raspolažemo sa istih 24 sata, i sve je pitanje prioriteta. Ako je nešto dovoljno visoko na listi prioriteta naći ćemo vremena za to, ako nije, nećemo naći. Krajnje prosto.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa