Pisanje romana – Dan 127.

Danas sam prešao dobar deo onoga što sam već bio prešao drugi put. Da budem tačniji, ostaje mi još samo dva poglavlja da pređem kako bih mogao da nastavim sa drugim prepravljanjem, da ne kažem – drugim draftom, tamo gde sam stao.

Tehnički, prvih nekoliko poglavlja će proći kroz 3 drafta, ali to ne bi trebalo da me zbunjuje ili da menja bilo šta jer samo prosto morao da napravim izmene koje sam juče najavio. 

Deluje mi da mi nije preostalo još mnogo izmena da napravim kako bih eliminisao karakternu osobinu glavnog lika koju sam juče označio kao izveštačenu. 

Nakon toga, ne bi mnogo trebalo da me brine to, ali i dalje moram da pazim da se nije još negde provuklo, kasnije u romanu.

Čitajući prvih nekoliko poglavlja treći put, počinjem da razumem o čemu je ovaj roman zapravo. Ne mogu da kažem da već imam jasnu sliku, ali sve više mi je jasno šta taj roman nije,  a to je više nego dobar vodič za dalji put.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa