Pisanje rumana – Dan 97.

Danas 1000 reči. Nije bilo nešto naričito dobro, ali mi je drago da sam prešao preko onog problema od juče i nadovezao se na stvar na koju sam potpuno zaboravio i na koju sam se podsetio čitajući i ispravljajući scenu od ranije.

To mi je možda signal da bi trebalo da pročitam sve što sam danas napisao, ali s druge strane možda je u pitanju potpuno loša ideja uzimajući u obzir stanje u kom se nalazim verujem da ću teško preći preko toga da je rukopis trenutno izuzetno loš. Ne očekujem da bude dobar nakon prvog drafta, daleko od toga, ali mislim da trenutno nisam dovoljno objektivan i spreman da mu sudim kao i da rizikujem da odustanem od svega ako budem čitao i uvideo koliko je sve loše.

Ako budem čitao to je s ciljem da bih zabeležio detalje koji rizikuju da ostanu nedorečeni prosto jer sam ih jednom pomenuo i nikada se nisam na njih nadovezao. Nikako ne smem da obraćam pažnju na kvalitet samog jezika i stila.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa