Pisanje romana – Dan 89.

Ipak sam morao da se vratim nazad da bih izašao iz ćor sokaka u kog sam se saterao juče. Zapravo, nisam se juče u njega saterao, ali sam tek juče shvatio da se u njemu nalazim.

Pribojavao sam se tako nečega, i setio sam se da imam odbrambeni plan, setio sam tačnog mesta na kom sam sa u narativu napravio pogrešno skrentanje i čak sam ostavio komentar u dokumentu da bi trebalo vrlo dobro da razmislim da li je to ispravna odluka.

Nisam razmislio sve dok mi se nije ukazalo da baš i nije bila dobra odluka. Izemnio sam odluku i srećom nisam imao mnogo toga da prepravljam, ali ću u drugom draftu morati dodatno da obratim pažnju da li je ostalo nekih otpadaka te odluke koje se podmuklo mogu uvući u neka druga poglavlja.

Sreća pa je poglavlje bilo samo skretnica, mesto na kom glavni junak saznaje nova pravila sveta u kom se našao i jedno pravilo je bilo pod znakom pitanja, i ispostavilo se jalovo. Izbacio sam to pravilo i sve se vratilo u savršenu harmoniju i ćošak je prosto nestao i otvorili su mi se novi vidici narativa.

Nekad je, da bismo izašli iz ćoška u kog smo se sabili, jednostavno potrebno odspavati.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa