Pisanje romana – Dan 73.

1007 reči, za nekih sat vremena.

Mislio sam da će biti mnogo teže. Prvi put sam zastao sa pisanjem i proverio brojač negde oko 500 reči, jer već mogu da naslutim kada sam blizu tog broja.

Moram priznati da me je malo uplašilo kada sam pomislio da bi sada trebalo još toliko da napišem, ali pustio kola da idu nizbrdo i reči su dolazile prilično glatko.

Ne mogu da tvrdim da su bile dobre, ali to važi za 90% prvog drafta. 90% prvog drafta je po pravilu sranje. I čitava svrha prvog drafta je staviti reči na papir; nazivomo to papirom. Samim tim, kvalitet pisanja ne bi trebalo da me brine.

Cilj je završiti prvi draft do avgusta, i to za sada deluje kao nešto realistično, pod uslovom da nastavim da pišem svakodnevno. 

Sve u svemu, prvi dan duple norme je prošao dobro. Videćemo kako će ići dalje. Sutra ću verovatno imati već jasniju sliku.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa