Pisanje romana – Dan 49.

Danas sam se vratio na sam početak romana i dodao jednu scenu, kojom će roman  verovatno da počne. Kažem verovatno jer postoji mogućnost da će do konačne verzije doći do novih promena, ali za sada ima smisla da roman ovako počinje. 

Sada sam u toj fazi romana kada mi je toku dana potrebno da konzumiram mnogo sadržaja koji je sličan onome što ja pišem, bilo da su u pitanju knjige, serije ili filmovi, i potrebno mi je da vidim s kojim su se oni problemima suočavali, da li se suočavamo sa istima, i samo tako mogu da nađem originalno rešenje za svoje probleme.

Nekad mi je ta rešenja jave i bez konzumiranja sadržaja, ali kako god da se jave, predstoji mnogo nelineranog pisanja, i tumbanja sadržaja.

Sutra se vraćam na linearno pisanje, jer ako nastavim da prilogađavam početak moguće je da se prebacim na uređivanje umesto pisanja, što je nešto što nikako ne želim u ovoj fazi pisanja romana.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa