Gubljenje vremena

U jutjub zajednici postoje ljudi koji su sebe zaposlili kao čuvari tuđeg vremena. Njihov zadatak je da u komentaru napišu vreme na koje možete da kliknete i da preskočite određene delove video snimka. Oni vam prosto pomognu da ne gubite vreme.

Ono što mene zanima jeste, šta ćemo tačno uraditi sa 78 sekundi koje nam je neko uštedeo rekavši nam da ne moramo da gledamo prvih 78 sekundi video snimka koji jedva da traje duže 6 minuta. Šta ako se u tih 78 sekundi nalazi informacija koja nam može biti od koristi, a čuvaru vremena nije bila?

U eri u kojoj provedemo dobar deo dana radeći stvari od kojih nemamo apsolutno nikakvu korist, uštedeti nekome 78 sekundi da bi mogao da ih posveti nekoj drugoj stvari od koje neće imati korist je suludo.

Na kraju, postoji toliko načina da se uštedi vreme, ali preskakanje određenih delova video snimka sigurno nije jedan od efikasnijih načina.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa