Različiti paketi

Kada vodite nekoliko sajtova, šaljete mnoštvo mejlova, stvarate bilo šta na internetu, sve više se povećava potreba da plaćate određene premium servise.

Ako, na primer, koristite servis za slanje mejlova, poput mailchimp-a, postoji besplatan plan, koji ima određena ograničenja kada je u pitanju broj mejlova koje možete u toku meseca da pošaljete, ili broj mejl adresa koje možete da imate na vašoj listi, postoji i premium plan gde se ti limiti dižu; tako je bar bilo do skora.

Sve više servisa uvodi u praksu da nema 1 nego 3 premium paketa, i gde se ona jedna stvar koja je vama potrebna nalazi baš u trećem, najskupljem paketu.

Stoga, kada biramo servise, trebalo bi obratiti koliko paketa nude. Ako nude više od jednog, pokušajte da nađete neki koji nudi svega jedan, ali ima sve što vam je potrebno.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa