Misli

7 Navika veoma uspešnih ljudi – Stiven R Kavi

Iako sam već pominjao ovu knjigu, mislim da zaslužuje zaseban članak u kom ću preporučiti čitanje ove knjige od korice do korice.

Knjiga je prvi put objavljena 1989., kada je svet izgledao znatno drukčije nego sada, ali je sada možda relevantnija nego ikada, jer se danas živi mnogo brže nego tada i postoji znatno više izvora zabave koji nas veoma lako dovedu do hroničnog poremećaja pažnje.

Kao i sve dobre stvari, knjiga ne nudi brza rešenja, taktike koje će nam pomoći da zaobiđemo probleme samo da bismo naišli na druge, već je knjiga bazirana na prirodnim principima kako pojedinca, tako i zajednice.

Svi principi i navike u ovoj knjizi su slikovito opisani i propraćeni su životnim primerima i ukazuju na praktičnu namenu.

Na ovom blogu svakodnevno pišem o produktivnosti, motivaciji za rad, i ličnom napretku. Ako vas zanimaju takve teme, mogu vam svoje tekstve svakodnevno slati na mejl. Prijavite se na moju mejling listu i na poklon ćete dobiti moj roman Krvavo zeleno, i kratku priču, 43 pored. Samo mi recite na koju mejl adresu da šaljem. Sve je potpuno besplatno.