Nova godina

Pre nekoliko dana sam sa sestrom razgovarao o tome kako moram da unapredim svoje godišnje planiranje.

Svake godine ili postavim sebi previše ciljeva, ili su ti ciljevi preambiciozni, ili ne postavim konkretne korake za njihovo ostvarivanje pa oni ostanu na nivou želja.

Ove godine sam malo promenio pristup pa sam uspeo da ostvarim veći deo svojih ciljeva.

Skinuo sam višak kilograma, napisao sam više od 200 članaka na blogu, pročitao sam 45 knjiga, Sanja i ja smo pokrenuli jutjub kanal, bio sam redovan u teretani više od 6 meseci, ali nisam uspeo da napišem roman.

Znajući da bih iduće godine želelo da ostvarim više, sestra mi je juče poslala link za „workbook“ iliti radnu svesku pod nazivom Isplaniraj godinu po svome, koju je osmislila Tea Zavacki.

Zaljubio sam se u ovu radnu svesku već na prvi pogled, jer sam iz sadržine shvatio da ima sve što sam želeo za svoj planer i dizajnirana je tako da vas navede da sistematično postavite prioritete i ciljeve, ali i isplanirate neophodne korake za njihovo ostvarivanje.

Ono što je zapanjujuće je da je ova sveska potpuno besplatna i možete je preuzeti na sledećem linku pa sami proverite da li vam treba tako nešto ili ne.

Napomena: požurite da skinete „workbook“ jer će biti dostupan svega do 6. januara 2020. godine.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa