Kuda plovi ovaj blog

Već neko vreme pokušavam da saznam o čemu je ovaj blog; ne mislim samo na ovaj članak, već na moj blog uopšteno.

Ponekad mi se čini da je potpuno gubljenje vremen, a onda mi se neko od vas javi sa porukom kako mu određeni članak pomogao da se suoči sa određenim problemom. Znajući tako nešto, mnogo mi je lakše da pišem. U suprotnom, možda bih odustao od bloga.

Ipak, da bih sebi još više olakšao pisanje bloga, moram da znam o čemu je ovaj blog i mislim da sam na dobrom putu da tako nešto saznam.

Naime, moj lični cilj već duže vreme je da svakog dana budem za nijansu bolji nego juče, u bilo kojoj od životnih sfera.

Takvim pristupom otvaram sebi mogućnost da na duže staze drastično poboljšam samog sebe. 

Stoga, cilj ovog bloga bi možda mogao da bude da pomognem onima koju su na istom putu; da svakodnevno napišem nešto što bi moglo da pomogne drugima da svakog dana budu za nijansu bolji nego juče. 

Ne znam koliko ću u tome moći da uspem, ali svakako bi mi bilo drago ako bi mi tako nešto pošlo za rukom. Ne preostaje mi ništa drugo nego da probam i da vidim rezultate svog rada.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa