Rok bend

U mom gradu ne postoji nijedan rok bend, nijedan bioskop, nijedna galerija…

Često do doživljavamo kao nedostatak sredine u kojoj se nalazimo, dok pojedinci to vide kao priliku ta pokrenu inicijativu i organizuju rok bend, pronađu sredstva za otvaranje bioskopa ili galerije…

Moja generacija je rođena sa mnogim pogodnostima koje je doneo 20. vek; elektrodistributivna mreža, frižider, vodovodna mreža, avio transport, TV, automobili, železnički transport, škole, ali smo ipak bili svedoci inovacija koje je doneo kraj 20. veka i početak 21. veka; internet, mobilni telefoni…

Stvari sa kojima smo rođeni uzimamo zdravo za gotovo, a danas je mnogo toga s čim se rodimo i što nam čini život lakšim; ne razmišljamo o tome da je sve stvari koje svakodnevno koristimo neko morao da stvori.

Iako nam se čini da to uvek rade neki drugi ljudi, koji nemaju pametnija posla, ili su bolji, pametniji, odlučniji, bogatiji od nas, još uvek postoji dovoljno prostora da svako od nas pokrene inicijativu i stvori nešto što u našoj sredini ne postoji, a potrebno je.

Dakle, ako mislite da bi vašem mestu dobro došao jedan rok bend jer ima previše bendova drugog tipa, vreme je da organizujete vlastiti.

Ako su vam moji tekstovi zanimljivi, rado ću vam ih slati na vašu mejl adresu kako ih ne biste u buduće propustili, a sve što bi trebalo da uradite jeste da kliknete na dugme ispod i da se prijavite.

Podelite sa prijateljima:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
Štampa