BESPLATNE KNJIGE

Imam dve knjige koje bih hteo da vam pošaljem, ali nemam vašu mejl adresu; ne bojte se, ne plaćate poštarinu, ali ima caka; uvek ima caka; učlaniću vas u Klub čitalaca i dobićete besplatnu pretplatu na moj blog; ako je besplatna onda je suludo nazvati je pretplatom, ali hajde, de.

utoku…
Vaše knjige su poslate.

O KNJIGAMA, KLUBU ČITALACA, I BLOGU

Za vas koji niste pobegli sa stranice i koji želite da saznate nešto više o knjigama, Klubu čitalaca, i blogu, pre nego što vam budem poslao knjige, ovo je za vas:

 • 43 Pored je priča o studentu koji je pronošao krvave tragove u svojoj sobi i nije mu baš najjasnije odakle su se tu našli.
 • Krvavo zeleno je roman o daltonističnom slikaru; dečku baš ne ide najbolje da razlikuje crvenu i zelenu, ali ga to ne sprečava da slika. Učinio je nešto strašno i uhapšen je zbog toga, pa se ispostavlja da možda još nešto ne ume da razlikujue; ili možda nije učinio ništa?

Da biste saznali moraćete da pročitate knjige.

Šta Klub čitalaca nudi?

 • Dve besplatne knjige; već smo ih pomenuli.
 • Mogućnost da prvi saznate novosti vezane za moj rad;
 • Potpuno besplatnu pretplatu na moj blog; o blogu detaljnije piše ispod, a o apsurdnosti termina “pretplata”, iznad.
 • Ekskluzivnu priliku da budete čitalac saradnik koji će dobiti rukopis mojih novih knjiga pre nego što budu objavljene. Kada budem završio svoj rukopis, odabraću one kojima ću ga poveriti na čitanje i koji će biti voljni da prođu kroz poslednje provere pre nego što bude pušten u javnost (uglavnom provere na greške u kucanju i na glupost; ne znam kojih ima više); nemojte ga samo, molim vas, ukrasti jer nećete imati mnogo vajde od njega.

Blog

Pored pisanja fikcije, blog je moja velika strast.

Članke na blogu uglavnom objavljujem svakog dana.

Ponekad kukam, mnogo češće imam nešto zanimljivo i korisno da podelim, a s vremena na vreme preporučim knjigu ili film; pišem o pisanju, o životu, o filmovima, o knjigama, produktivnosti, hrani, fitnesu i koječemu još.

Nemojte od bloga očekivati novog Andrića ili Crnjanskog, ali očekujte mnoštvo grešaka u kucanju jer ko još ima vremena da proveri sve to što ja napišem!?

Ako vas zanima, ovo su neki od poslednjih članaka:

 • Daning Kruger i obrnuti Daning Kruger

  14 Avgusta, 2020 by

  Daning Kruger efekat je nešto što se zajedničko onima koji misle da znaju više nego što zapravo znaju, ili za one koji misle da umeju nešto da rade bolje nego što zapravo umeju. Primere takvih slučajeva možete videti na raznim talent emisijama u kojima se prijavljuju ljudi koji ne samo da nemaju dovoljno talenta da… Opširnije

 • Preispitivanje

  13 Avgusta, 2020 by

  Preispitivanje svojih odluka, uverenja i saznanja ima svoje dobre i svoje loše strane. Dobra strana je što preispitvanjem jasno stavljamo do znanja da želimo da znamo istinu i da nismo slepo stali u zaštitu određenog principa, jer koliko god mi branili neki princip ili teoriju, ako istina govori suprotno, biće kako zakoni prirode nalažu, a… Opširnije

 • Kako je tamo?

  12 Avgusta, 2020 by

  Nije mnogo stranaca ostalo u Rianu. Dva puta sam išao ove godine u imigracionu službu, jednom da bi Sanja produžila pasoš, a drugi put smo ja i Nataša to radili i oba puta je zgrada bila potpuno prazna, bili smo jedini koji predajemo papire i oba puta su nam se obradovali kao da su videli… Opširnije

View all posts

Dakle, na koju adresu da pošaljem ove dve knjige?

utoku…
Vaše knjige su poslate.

Pročitajte ispod šta drugi kažu o romanu Krvavo zeleno i podelite ovu stranicu sa vašim prijateljima:

Predstavlja trojstvo nade, strepnje i tragedije. Čitajući stranicu za stranicom, sve više se uviđa koliko je koban prst sudbine umočen u bočicu sa otrovom.

Miloš Delibašić

%d blogeri kao ovaj: