Misli

Jeftino

Najjeftinije, često nije i najbolja opcija.

Da bi nešto bilo jeftino, a profitabilno za onoga ko ga je napravio, to znači da mora da se zakine na kvalitetu materijala, na kvalitetu proizvodnje i na uloženom vremenu za pravljenje i testiranje proizvoga.

Kada se sve ti parametri umanje, da bi se dobio jeftin proizvod, često se dobije proizvod koji se lako kvari, ne pruža željene rezultate, i koji sa sobom nosi mnoštvo grešaka.

Zbog čestih kvarova, i mana takvih proizvoda, često ćemo biti u prilici da kupimo, dva, tri, četiri, jeftina proizvoda, koji će u zbiru da premaše cenu jednog dobrog, ali skupog.

Jeste, imaćemo četiri proizvoda, ali njihov zbir neće nadmašiti kvalitet proizvoda u kog je uloženo malo više vremena, materijala, i testiranja kako bi pružio kvalitet.

Na ovom blogu svakodnevno pišem o produktivnosti, motivaciji za rad, i ličnom napretku. Ako vas zanimaju takve teme, mogu vam svoje tekstve svakodnevno slati na mejl. Prijavite se na moju mejling listu i na poklon ćete dobiti moj roman Krvavo zeleno, i kratku priču, 43 pored. Samo mi recite na koju mejl adresu da šaljem. Sve je potpuno besplatno.